Eftersom det är...

publicerat i Allmänt;
.... folk som läser på min blogg, som jag INTE vill ska kunna läsa, så kommer jag att ha den "låst" hädanefter, så vill ni läsa, skriv då till mig, så får ni lösenordet. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Paula:

Hejsan.
Jag drabbades själv av sorg då min man blev svårt sjuk och dog i somras. Jag orkade inte med, utan försvann från fb, insta och blogg. Läser din blogg och beklagar djupt den sorg och tragedi som du och din familj drabbats av. Jag vet hur svår sorg och saknad kan vara.
Precis som ni så ville både vi och min man att begravningen skulle vara inom den närmsta familjen. Ändå fanns det dom som inte respekterade det utan kom till kyrkan! Det är så fruktansvärt själviskt och respeklöst att man saknar ord! Så jag förstår så väl era känslor i detta.
Önskar dej all styrka och kärlek. Jag vill gärna få fortsätta att läsa din blogg, om du vill tillåta mej det.
Styrkekram från Paual.

Svar: Hej, beklagar verkligen din sorg. Ja, jag personligen skulle aldrig gå på en begravning där man bett om kretsen av de närmaste, kvittar vad mycket kyrkan är öppen för alla då. Du ska absolut få mitt lösen när jag låst min blogg. Skicka gärna ett mail till mig, så får du lösen via mailet, eller privat meddelande på messenger är också bra.
Kramar om 💞
Annelie

Kommentera inlägget här :