Sitter i sängen...

publicerat i Allmänt;
... och ska försöka mig på att skriva ett inlägg.
 
Klockan är 21.34 och jag är trött som grisen, bara jag skrivit klart så ska dessa blå gå igen. 
Både igår kväll och idag på eftermiddagen så har jag haft sprängande huvudvärk.
 Men, jag tror det beror på allt som är runtomkring mina föräldrar. 
 
Göran, jag & Gaston åkte upp till Värmland på fredag, åkte inom Karlstad för att få nyckeln till mamma och pappas lägenhet, syrran och Uffe var bortbjudna men oss gjorde det inte ett dugg.
Vi var upp med våra saker till lägenheten först, sedan åkte vi och handlade och där sprang vi på Anneli och Mats, Mats är bror till Claes som min sons pappa hette (han lever inte idag).
Men, vi pratade inte så mycket, vet egentligen inte vad man ska säga och det är inte för att det är just de, utan jag tycker det är svårt överlag hemma i detta samhälle.
 
På lördag åkte vi ner till husvagnen, där syrran och Uffe också var. När jag kom in där och satte mig på pappas säng, så grät jag igen. Sedan tog vi tag i allt som hade med undanplockning för vinter och så vidare. Vi vart helt klara med detta, då åkte vi till snabbtugget och käkade, sedan hem till mor och fars lägenhet igen. Vi letade efter det vita arkivet, där hade mamma enbart skrivit att hon vill bli bränd, liggandes på minneslunden och att hon ville ha sina egna kläder på sig. 
Allt utom kläderna ska vi göra, men vi kommer att lägga med mammas favorit kläder i kistan.
 
Sedan började syrran och jag lite smått med mammas kläder. Till slut var vi så trötta och slita så vi sa hej då, sedan satte Göran och jag oss vid teven en stund.
Men, jag orkade inte så länge där heller. 
Det var ju egentligen meningen jag skulle vara kvar där denna vecka, men jag kände på fredagsskvällen en djup ångest över att Göran skulle åka hem, jag grät och sa jag inte ville vara kvar. 
Så, jag följde med hem, vi får väl ta lite pö om pö nu när vi åker upp nu på torsdag och är kvar till nästa fredag. 

 
 Oki, doki.... allt för nu. 
Sköt om er och var rädda om varandra. 
Kärlek till er alla.